Zalige Zoetigheden voor bij de koffie

Koffie catering koffie met iets lekkers

Zalige Zoetigheden voor bij de koffie

Koekje bij de koffie: typisch Nederlands. Samen aan de koffie, met iedereen een koekje uit de koektrommel. Dit staat voor de Nederlandse gezelligheid en gastvrijheid. Maar koffie is met veel meer te combineren dan alleen een koekje. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn bij onze koffie catering? Lees dan verder.

Koffie met iets lekkers

Wat is koffie nu zonder iets lekkers? Een gastvrij ontvangst creëer je met vers gezette koffie of thee, met iets lekkers. Heerlijk bij de vier uur koffieronde, na het eten of voor bij een bijeenkomst. De Heesterakker lekkernijen zijn hier perfect voor; leuk gepresenteerd en een typisch gebaar van gastvrijheid!

Verrassende combinaties

Nu is een koekje bij de koffie altijd lekker, maar wij zouden Heesterakker niet zijn als we met leuke en lekkere combinaties komen voor bij de koffie en thee catering. Tussen al onze lekkernijen zit er voor ieder wat wils: chocola, fruit, fris en zoet, of dit allemaal gecombineerd. Hiervoor gebruiken we (h)eerlijke producten.

Onze zalige zoetigheden

Waar kun je nu aan denken bij de Heersterakker lekkernijen voor bij de koffie? Bij onze koffie catering kunnen wij onder andere Koffie lolly’s serveren, brownies met noten en chocolade, maar ook muffins in de smaken citroen, chocolade, appel-karamel en uiteraard onze heerlijke appeltaart met slagroom. Maar indien gewenst kun je je gasten ook verrassen met een klein appeltaartje of een klein kersentaartje; loopt het water je al in de mond?! En wil je graag iets van je bedrijf terug laten komen? Dan zouden we altijd het logo in een van onze lekkernijen kunnen verwerken.

Koffie catering nodig?

Verwen jezelf en je gasten of familie en vrienden met de heerlijke zalige zoetigheden voor bij de koffie en de thee. Dus wilt je koffie catering met iets lekkers als onderdeel van je cateringbestelling? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden door te bellen naar +31 (0)40 280 24 44 of mail naar info@cateringheesterakker.nl.

Geen reactie's

Geef een reactie