Stamppottenbuffet

Stamppottenbuffet

Stamppottenbuffet

De temperaturen zijn weer sterk gedaald en wij eten dan niets liever dan huisgemaakte stamp. Onze Hollandse trots is niet alleen lekker om om 6 uur op tafel te zetten, maar ook leuk en handig voor feestjes en partijen. We hebben verschillende stamppottenbuffetten die we thuis of op locatie kunnen verzorgen vanaf 20 gasten.

Hollands Trots

Culinair genieten begint niet bij meerdere Michelin sterren. Onze sterren bereiden stevige gerechten, met verse groenten van de Nederlandse landerijen. Ons stamppotbuffet Hollands Trots bestaat uit verschillende typisch Nederlandse stamppotten, zoals hutspot, boerenkool, zuurkool uit het vat. Met natuurlijk verse worst, rookworst, uitgebakken spekjes en gebraden speklapjes. Om het feest nog verder uit te breiden kun je ook nog kiezen voor onze huisgemaakte erwtensoep met rookworst en roggebrood met katenspek. Daarnaast kun je bij dit stampottenbuffet kiezen voor een dessert dat bestaat uit donkere chocolademousse met slagroom en karamel en/of een verse fruitsalade.

Anders Hollands

Houd je nu wel van een lekkere gestampte pot, maar wil je ze liever in een trendy, nieuw jasje? Kies dan voor ons stamppottenbuffet Anders Hollands. Hierbij krijg je innovatieve stamppotjes die perfect aansluiten bij de door ons gekozen vis en vleessoorten. Denk hierbij aan pittige hutspot met cashewnoten, chili en koriander. Geserveerd met pittige worstjes. Of spinaziestamppot met kaas, geserveerd met beenham. En ook bij het Anders Hollands stamppottenbuffet hoort de rucola stamppot met gerookte makreel en gepofte cherrytomaatjes. Bij iedere stamppotvariatie hebben we een uitgebreid aanbod garnituren. Krijg je al honger?

Stamppottenbuffet

Onze stamppotten worden net zoals bij oma thuis, zelf gemaakt. Wij leveren het stamppottenbuffet warm aan en we doen zelfs de afwas. De stamppottenbuffetten zijn vanaf 20 gasten verkrijgbaar. Heerlijk voor tijdens een feestje of de familiedag. Heeft u vegetariërs of andere wensen waar wij rekening mee moeten houden? Geef deze dan aan ons door en wij maken een lekkere stamppotvariatie die aan jouw wensen voldoet. Download hieronder ons proefboek voor de details of neem vrijblijvend contact met ons op.

Geen reactie's

Geef een reactie