Smoothie bar

Smoothie bar catering

Smoothie bar

Tegenwoordig worden er steeds meer smoothies gedronken en drinken mensen liever een smoothie dan een glas frisdrank. Smoothies zijn heerlijk en ook nog eens gezond. En nu kunnen wij voor een smoothie bar verzorgen op je evenement. Laat je verrassen door de lekkerste smoothies die onze smoothie-chef speciaal live voor jou en je gasten maakt. De smoothies schenken we in mooie glazen, leuk gegarneerd en vol met vitamines!

Smoothie bar

Aan onze smoothie bar verrast onze smoothie-chef jou en je gasten met de lekkerste smoothies. Onze smoothie bar is geschikt voor ieder evenement of gelegenheid. Onze smoothies worden vers bereid en zitten boordevol vitamine. Dus zoek je een smoothie bar voor tijdens de evenement? Wij verzorgen de catering van smoothies op ieder gewenste locatie, zo kunnen we de smoothie bar bij jou thuis opzetten, maar ook op een van onze locaties. Ook zijn de smoothies een leuke toevoeging bij jullie lunchbuffet.

Verschillende smoothies

Onze smoothie-chef kan verschillende smoothies voor je maken en indien gewenst ook een speciale smoothie creëren voor jouw evenement. Deze smoothie kan als welkomst smoothie worden geserveerd op je evenement. Of laat je je graag verassen door onze chef? De smoothies zijn een healthy event, we serveren ze vers aan je gasten. Onze smoothie-chef maakt de heerlijkste combinaties aan zijn smoothie bar, zoals Perzik – Kaneel – Vanille of Kers – Kokos of Koffie – Banaan, Mango – Yoghurt  of ga je toch voor de Avocado – Mango – Ananas – Appel-smoothie? De keuze is reuze en al deze smaakcombinaties behoren tot de smoothie catering.

Lekker en gezond: smoothie catering

Aan onze smoothie bar kunnen de gasten live meemaken hoe onze smoothie-chef de smoothies maakt. Ze kunnen kiezen uit verschillende soorten smoothies en onze smoothie-chef kan voor iedereen wel een smoothie maken; smaken genoeg. Tijdens je congres tussendoor toe aan een enenrgieboost? De smoothie bar is ideaal voor in de pauzes om je opnieuw op te laden. Smoothies zien er mooi en gezellig uit, zijn lekker en is weer eens iets anders dan een kopje koffie.

Wil je een keer wat andere drankjes aanbieden? Kies voor de smoothie bar. Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor jouw smoothie bar kunnen bespreken.

Geen reactie's

Geef een reactie