Lunchtijd

verse lunch met eerlijke producten van het land

Lunchtijd

Wil je graag een luxe lunch geven voor je gasten, maar wel met eerlijke producten? Thuis of op locatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We maken de lekkerste gerechten met producten recht van het land. Zo heb je een (h)eerlijke luxe lunch.

(H)eerlijke producten

Wij als Heesterakkertjes vinden het erg belangrijk om pure ingrediënten en natuurlijke smaken op een herkenbare manier te presenteren. Zo kun je genieten vanaf 20 gasten van onze recht van het land-lunch en extra’s van het land. Wij bereiden de lunch, net zoals al ons ander eten, zonder concessies. Wij gebruiken alleen natuurlijke producten uit de directe omgeving, vers van het land. Samen met de boeren brengen wij graag het land en ambacht naar onze gasten.

Recht van het land-lunch

Bij onze luxe lunch catering – Recht van het land-lunch start het culinair genieten met het oog. We verzorgen een voedzame, complete lunch, met eerlijke producten. We presenteren een mooi aanbod aan ambachtelijke lekkernijen op houten robuuste planken.

Lunch catering met onbewerkte producten

Wat kun je verwachten tijdens onze eerlijke recht van het land-lunch? Zowel bakkers ambacht, kwaliteits beleg en een JuiceBar. Onder onze bakkers ambacht vallen sandwiches van onze knapperige broodsoorten desem, klooster en pompoenbrood op verschillende manieren belegd. Denk hierbij aan onze huisgemaakte zalmsalade of met echte boerenkaas. Tijdens de luxe lunch die we thuis kunnen bezorgen als jouw cateraar of op een van onze of jullie locaties proberen we je te verrassen met mooie smaakcombinaties. In onze JuiceBar kunnen natuurlijk de biologische melk en jus d’ orange niet missen.

Extra’s van het land

Liever iets extra’s van het land? Deze luxe lunch heeft dezelfde eerlijke producten die van het land komen, maar dan met net dat beetje extra. Deze aanvullingen zijn bijvoorbeeld verschillende soepen die een lust voor het oog zijn. Ze ruiken heerlijk en zien er uitnodigend uit. De extra’s van het land worden gepresenteerd in een buffetopstelling. Je kunt kiezen uit twee verschillende soepen zoals Thaise currysoep met kokos, pompoensoep met zoete aardappel of toch liever grootmoeders groentesoep met ballen?

Catering lunch thuis of op locatie

Ook kun je je gasten een eigen salade naar wens laten maken bij de Salad-Bar. Hier zijn verschillende sla-soorten met dressings en toppings te vinden. Ook kun je kiezen uit een van de heerlijke Griekse yoghurts. Download hieronder ons proefboek voor de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie voor een catering lunch bij jou thuis of op een van onze of jullie locaties.

Geen reactie's

Geef een reactie