Lekker zomers: waterbar

Mooie originele waterbar

Lekker zomers: waterbar

Met deze heerlijke zomerse temperaturen is het belangrijk om genoeg te blijven drinken. Maar wil je een keer wat anders dan alleen bier, cola en water? Steel de show met onze waterbar. Kies voor verschillende smaken of kies voor de watersmaken die passen bij het thema van je feest. Zo krijg je een heerlijk, verfrissend drankje, dat geschikt is voor jong en oud.

Verse en kleurrijke ingrediënten waterbar

Met deze waterbar zijn de gezonde verfrissingen aangevuld met lichte nuances van mooie, verse en kleurrijke ingrediënten. In buffetopstelling staan diverse soorten frisse waters, speels gepresenteerd op boomstammen en kistjes, zoals te zien op bovenstaande afbeelding. Een ander voordeel van de waterbar is dat de gasten zelf hun water kunnen inschenken of bijvullen, zo hoef je je geen zorgen te maken dat iemand zonder een verfrissend drankje zit.

Waterkannen

Door onze buffetopstelling is de waterbar een feestje op zich. De waterkannen zijn op het moment helemaal in en zorgen voor een leuke sfeer op je feest of event. De waterkan zorgt voor een leuke uitstraling en tapt gemakkelijk. De waterbar kan afgemaakt worden met gezellige rietjes, schijfjes citroen en parasolletjes. Ook hierbij kan weer ingespeeld worden op het thema van het feest of de kleuren van de bruiloft.

Verschillende smaken waterbar

Wij hebben verschillende smaken voor in de waterbar, van lekker zoet, tot originele spannende smaken. De waterbar is beschikbaar in de smaken: munt – ananas, citroen – limoen – grapefruit, watermeloen – rozemarijn, salie – zwarte best en komkommer – munt. De waterbar is altijd inzetbaar in combinatie met een van onze andere concepten en is een echte aanvulling op je feest of event.

Dus breng je water tot leven en steel de show met onze waterbar. Heerlijk tijdens een warme zomerdag, maar ook geschikt als aanvulling op de andere drankjes. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geen reactie's

Geef een reactie