Het oordeel

Al vele gasten hebben onze gastvrijheid met veel plezier beleefd!

”We hebben zojuist de factuur al betaald! Zaterdag hebben wij een fantastisch feest gevierd. Wij zijn zeer enthousiast over jullie! Vanaf het begin, het contact, het meedenken en jullie professionele advies hebben ons feest mede onvergetelijk gemaakt! Het eten was heerlijk, perfect verzorgd en meer dan genoeg! Echt TOP!!!! Met dank aan Jorrit! Alles verliep naar wens en in goed overleg. In de toekomst gaan wij zeker opnieuw een beroep op jullie doen. Ook onze gasten waren onder de indruk en wij hebben dan ook vaak jullie naam genoemd. Nogmaals hartelijk dank Heesterakkertjes!! Van ons krijgen jullie een dikke 10!”

Erik & Ingrid van Roon Brans 

”We hebben een hele leuke middag gehad gisteren. De BBQ was heerlijk en goed verzorgd”

Ingrid Bommel (TU/e)

”Heesterakker heeft een fantastisch dinerbuffet verzorgd voor onze verjaardagen. Erg fijn dat we ultiem konden genieten omdat jullie alles uit handen namen. Bedankt!”

Peter en Liesbeth Schoonhoven 

”Wij willen jullie enorm bedanken voor het verzorgen van ons feest. Zowel wij als de gasten hebben erg genoten!”

Ilse en Twan 

”Tot in de laatste puntjes verzorgd, écht aan alles gedacht! Wat er voor zorgde dat wij een enorme fijne dag hebben gehad. Bedankt allemaal!”

Froukje Botersma 

”Goedemorgen,

Ik wilde jullie toch nog even bedanken voor het geweldige diner voor mijn 50e verjaardag van 17 december jl. Het eten was heerlijk en mijn complimenten aan de sympathieke kok van de avond. Het was een echte aanvulling op mijn feest en alle gasten waren laaiend enthousiast over het diner. Bedankt voor alles en zeker tot een volgende keer! ”

Anne Smit