Cocktailmaand juli

cocktail catering

Cocktailmaand juli

Wil je ook cocktail catering op je feest? Bij binnenkomst worden jouw gasten verrast met een heerlijke verfrissing om de avond feestelijk te beginnen. Wat dacht je van onze cocktail ‘Heesterakker’ Passievrucht-43? Passoa, Malibu en passievruchtsap, afgetopt met ongezoete room. Het feest kan beginnen met onze cocktail catering.

Cocktails

Officieel is een cocktail een mengsel van minimaal drie ingrediënten, waarvan er minimaal twee drinkbaar moeten zijn en een ingrediënt alcohol moet bevatten. Zo heeft onze cocktail ‘Heesterakker’ Passievrucht-43 de alcoholische dranken Passoa en Malibu, sap van passievrucht en ongezoete room. Wil je nu een eigen unieke cocktail op je feest? Ook dat is mogelijk! We kunnen voor jouw feest of evenement een cocktail maken gebaseerd op de naam en of kleuren van het thema van het feest, het bedrijf, voor een onvergetelijke ervaring.

Kleurrijk drankje

Kenmerkend voor een cocktail is dat het een mooi kleurrijk drankje, die feestelijk wordt versierd en in speciaal glaswerk wordt geschonken. Perfect dus om indruk te maken op je gasten tijdens een feestelijke avond. Natuurlijk is het ook mogelijk om alcoholvrije cocktails te laten serveren door ons. Voor jong en oud en voor iedere gelegenheid hebben wij iets passends. Wel zo gastvrij. Kwalitatieve topproducten die ideaal met of zonder alcoholische drankjes gecombineerd kunnen worden.

Borrelen met cocktails

De cocktail catering is ideaal te combineren met een van onze andere feestelijke services. Zoals het assortiment Borrelen | TafelToppers, hierbij kun je gaan voor lekker gezond of juist bourgondisch. Afgestemd op de cocktails. Laat de amuse hapje binnenrijden tussen uw gasten, fingerfood voor naast de cocktail gepresenteerd in bloempotten of bittergarnituur vanuit de bouwhelmen, het kan allemaal.

Wil je indruk maken tijdens een feestelijke avond met cocktail catering? Ga je voor een cocktailfeest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een compleet evenement met cocktail catering. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Geen reactie's

Geef een reactie