Alles voor een complete barbecue bij jou thuis

Complete barbecue thuis

Alles voor een complete barbecue bij jou thuis

Het zonnetje schijnt weer buiten, de heetste 17 mei is gemeten, tijd voor de barbecue! Maar waar haal je nu juist dat lekkere stokje malse kipsaté vandaan? Wie regelt de barbecue en wie gaat erachter staan? En misschien nog wel het ergste probleem.. wie doet de afwas? Nou, wij!

Complete Barbecue

De Heesterakkertjes zorgen in de stralende zon, voor de ultieme barbecue. Je kunt kiezen uit vier verschillende soorten thema’s. Dit alles is vanaf 20 personen en je mag zelf staan grillen of onze chef aan de slag laten gaan. Onze chef maakt er graag een groot feest van tijdens de Live BBQ. Dit alles kan inclusief borden en bestek en wij doen de afwas. Alle thema’s zijn met verse ingrediënten en mals vlees, met een aantal salades, vlees (en vis), saus en brood. Veggies zijn apart te bestellen.

BBQ Zomer Grillen

Bij deze barbecue bereid jij of onze chef een calorie- ‘arme’ maaltijd. Denk hierbij aan een lekkere frisse salade zoals komkommersalade, lente-ui, yoghurtdressing en citroen. Maar ook het vlees en de veggies zoals gemarineerde groentespiezen mogen niet ontbreken. Lekker een stokbroodje erbij en de saté kan gedipt worden in de huisgemaakte satésaus.

BBQ Bourgondisch Brabant

Als echte bourgondiër op de Amerikaanse tour gaan? Denk hierbij aan heerlijke salades zoals aardappelsalade met gebakken spekjes, bieslook en knoflook. Zoet gemarineerde spareribs en slow cooked gemarineerde bacon. Loopt het water je al in de mond? Veggies die apart te bestellen zijn in dit thema gepofte aardappel, maïskolf en meer.

BBQ Surf en Turf

Het beste vlees, met net dat beetje anders. Bij de BBQ Surf en Turf zit er onder andere bij de salades tomatensalade, basilicum, olijfolie en balsamico. Bij het vlees ontbreken de hamburger met rozemarijn en de saté van kippendij zeker niet. En het zou geen surf en turf zijn zonder de verschillende soorten vis zoals zalmpakketjes met soja en lente-ui of mosselpakketjes met bier, kerrie en groentes. Ook hierbij zijn de veggies apart te bestellen. De broodjes en de dips zijn maken het hele feest compleet.

BBQ Onze slager

Maar wil je nu gewoon echt met grote stukken vlees barbecueën? Kies dan voor de BBQ Onze slager, opvallende grote stukken vlees, in zijn geheel gegaard, en geportioneerd door onze chefs. Een salade die hierbij hoort is bijvoorbeeld de rundvleessalade met Hollandse garnituren. Verschillende soorten vlees zoals een hele varkensrib, spectaculair groot en heerlijk na de chefs bereiding. Of een echte BBQ worst, per meter gebakken. De keuze is reuze.

Complete barbecue bij jou thuis of op de zaak?

Bij iedere complete BBQ die je kiest zitten vier verschillende salades, verschillende soorten vlees, afhankelijk van het thema ook vis, en de lekkerste broodsoorten, smeersels en dips. Ook met dieetwensen houden wij rekening. Dus voor een complete barbecue, met of zonder chef, ben je bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd wat er nu precies allemaal bij de thema’s hoort? Download hieronder ons proefboek of neem vrijblijvend contact met ons op.

Geen reactie's

Geef een reactie